29 oktober, 2005


Mark wil graag! (Roddel)

Mark Owen wil nog steeds dolgraag optreden met de andere Take That bandleden! Het gaat om een eenmalige show in december in Engeland, maar Robbie Williams werkt niet mee! Robbie is nog steeds pisnijdig op zijn voormalige manager en na een helse woede-uitbarsting vorige week tijdens de onderhandelingen wil hij niet meer meedoen aan de Take That reunie. Mark probeert Robbie nu te overtuigen om alsnog mee te doen, aldus The Sun. Het zou het eerste optreden van de hele groep samen zijn sinds het vertrek van Robbie in 1995. De bandleden besloten begin 1996 uit elkaar te gaan. Robbie Williams verliet de groep in 1995 om een solocarrière te starten. Gary Barlow en Mark Owen zijn na de breuk ook een solocarrière begonnen, zonder groot succes. Robbie kan het allemaal niks schelen, hij is momenteel druk bezig met de promotie van zijn nieuwe album 'Intensive Care' dat deze week is uitgekomen.

Eerder bericht:

Robbie Williams heeft ervoor gezorgd dat de reunie van Take That niet doorgaat! Maandag melde TMF al dat de voormalige bandleden een bedrag van 5 miljoen pond hebben laten schieten nu de reunie niet doorgaat. Een bron vertelde toen aan The Sun: "Het liep helemaal uit de hand. Robbie liet weten hoe erg hij de band haatte in zijn laatste dagen bij Take That. We waren echt bang dat ze op de vuist zouden gaan!" Nu blijkt dat Robbie geen reunie wil omdat hij nog steeds niet overweg kan met zijn voormalige manager Nigel Martin Smith. Robbie, die in 1995 uit de boyband stapte om solo verder te gaan, heeft inmiddels zijn ruzies bijgelegd met Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange en Gary Barlow maar als het gaat om de manager dan slaan bij Robbie de stoppen door. Robbie, die momenteel zijn zesde solo album 'Intesive Care' aan het promoten is, zegt:"Ik kan best iets aardigs zeggen over de bandleden, maar over Nigel Martin Smith...Ik kan hem wel iets aandoen!"

2 Comments:

At 29 oktober, 2005 13:12, Anonymous Anoniem said...

OK dan Rob, kill Nigel :p .

 
At 31 oktober, 2005 11:47, Anonymous Anoniem said...

Ga je eigen weg knul, je willen
alleen maar van je populariteit
profiteren! Je begint net je draai
te vinden.

 

Een reactie posten

<< Home

website free tracking
bezoekers hebben wij op onze site mogen verwelkomen sinds Oktober 2005

Omdat wij zo blij zijn met die hoge aantal bezoekers hebben wij hieronder een leuk overzicht van Robbie door de jaren heen voor u gezocht. Deze site is voorbehouden op typfouten.