08 december, 2005

Nog een paar uurtje wachten..

Aanstaande donderdag is het eindelijk zover. Dan zit niemand minder dan Robbie Williams achter de bekende desk in de studio van RTL Boulevard.

Hij is een van de presentatoren van een extra uitzending om half negen 's avonds. De vaste RTL Boulevard-gezichten Daphne Bunskoek en Albert Verlinde voelen de wereldster aan de tand. Maar hij mag natuurlijk niet weg zonder gezongen te hebben. Robbie brengt dan ook twee nummers van zijn nieuwe cd ten gehore.

Onvoorspelbaar
Daphne ziet het gesprek wel zitten: 'Robbie Williams staat garant voor spraakmakende interviews. Hij is onvoorspelbaar dus we wachten in spanning af'. Ze sprak Robbie al eerder toen ze nog Veejay was bij TMF.

Compliment
Albert Verlinde: 'Het is niet in te schatten wat er gaat gebeuren, het kan straks alle kanten uit. Maar dat Robbie Williams RTL Boulevard aandoet, zie ik als een compliment voor het programma. Ik heb er heel veel zin in.'

Actie
En dan is er natuurlijk nog de sms-actie van afgelopen week. Normaal gesproken is er geen publiek aanwezig in de studio, maar voor deze ene keer zijn via RTL Boulevard en RTL FM honderd kaarten weggegeven. De gelukkige winnaars staan vast al te popelen, want zo dichtbij hun idool waren ze nog nooit!

20.30 - RTL 4
Bron: RTL Boulevard

website free tracking
bezoekers hebben wij op onze site mogen verwelkomen sinds Oktober 2005

Omdat wij zo blij zijn met die hoge aantal bezoekers hebben wij hieronder een leuk overzicht van Robbie door de jaren heen voor u gezocht. Deze site is voorbehouden op typfouten.