23 december, 2005

Vet-smeltende Rob! (roddel)

Het schoonheidsgeheim van Robbie Williams is onthuld. Hij schijnt een speciaal vet-smeltend apparaat te gebruiken om af te vallen. De vroegere Take That-ster, die de afgelopen jaren weleens met overgewicht te kampen had, heeft de Vacunaut-machine geinstalleerd in zijn woning in Londen en ook een in zijn woning in Los Angeles. Hij hijst zichzelf drie keer per week in een soort wetsuit met een afzuigslang eraan en dan moet hij joggen op de lopende band. Chris Heath, de auteur van Williams biografie 'Feel', vertelt: "De meeste dagen verschuilt hij zich in zijn wetsuit, en ziet hij eruit als een ruimtemannetje die de hele tijd vraagt of iemand zijn pak open of dicht wil maken.

2 Comments:

At 30 december, 2005 17:03, Anonymous Anoniem said...

dat stond uitgebreid beschreven in zijn boek Feel. Niet echt nieuws dus.

 
At 25 januari, 2006 10:12, Anonymous Anoniem said...

er zijn zoveel mensen die met overgewicht te kampen hebben ...en als dit voor hem werkt waarom zou hij dat dan niet doen ....hij heeft in iedergeval een erg mooi lichaam

 

Een reactie posten

<< Home

website free tracking
bezoekers hebben wij op onze site mogen verwelkomen sinds Oktober 2005

Omdat wij zo blij zijn met die hoge aantal bezoekers hebben wij hieronder een leuk overzicht van Robbie door de jaren heen voor u gezocht. Deze site is voorbehouden op typfouten.