13 december, 2005

Robbie wint van Stalker (Roddel)

Dat Robbie Williams last heeft van nogal opdringerige fans, is bekend. Een Duitse vrouw moet voortaan 200 meter uit de buurt van de zanger blijven. Zij mag hem niet langer lastigvallen met mails, brieven of telefoontjes. Robbie won een kort geding tegen de vrouw, dat bevestigde de betrokken rechtbank in Düsseldorf afgelopen vrijdag. De vrouw stalkte de 31-jarige popster al enkele maanden. Zij zag zichzelf als zijn 'levensadviseuse' en waarschuwde Robbie onophoudelijk voor buitenaardse wezens die hem zouden willen ontvoeren en vermoorden. Williams, die donderdag even in Nederland was, won vorige week ook al een rechtszaak tegen een krant en twee magazines die beweerden dat de zanger homo zou zijn.

Bron: TMF

1 Comments:

At 19 december, 2005 14:25, Anonymous Anoniem said...

Heb diverse dvd's van hem en hij is
echt heel lief naar zijn fans toe als je de dvd's bekijkt. Als dit die fan is waarover hij in zijn boek schrijft kan ik me voorstellen dat hij er gestoord van wordt.

 

Een reactie posten

<< Home

website free tracking
bezoekers hebben wij op onze site mogen verwelkomen sinds Oktober 2005

Omdat wij zo blij zijn met die hoge aantal bezoekers hebben wij hieronder een leuk overzicht van Robbie door de jaren heen voor u gezocht. Deze site is voorbehouden op typfouten.